Woningrenovatie door ervaren professionals in Rotterdam

Voor vakkundige woningrenovatie moet u bij DNK Bouwburo zijn. Of u nou uw complete woning wilt renoveren of enkel voor een nieuwe keuken of badkamer wilt gaan; wij zorgen ervoor dat de klus zo snel en goed mogelijk geklaard wordt.

Directe en persoonlijke aanpak

Een woningrenovatie is een grote klus waarbij veel dingen om de hoek komen kijken. Wij zorgen er echter voor dat dit hele traject bij u inzichtelijk wordt. Dat doen we door alle stappen uitgebreid met u te bespreken en u precies op de hoogte te houden van de vorderingen. Voorafgaand aan de renovatie, gaan we rustig met u zitten om onder het genot van een kop koffie of thee alle wensen en ideeën door te spreken. Wij stellen aan de hand van dat gesprek ook een offerte voor u op, waarmee u binnen één week akkoord kunt gaan. Dit doen we zodat zowel u als DNK Bouwburo niet voor verrassingen komt te staan.

Bij grote klussen maken wij gebruik van ons betrouwbare, omvangrijke netwerk. Zo stellen wij alles in het werk om de woningrenovatie voor u zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Onze diensten houden overigens niet op aan het einde van de dag: wij zijn altijd bereikbaar in het geval van vragen en zorgen er ook voor dat wij de werkplek voortdurend netjes achterlaten.

Interesse in woningrenovatie? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en gaan desgewenst op zeer korte termijn voor u aan de slag. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar +31(0)795931437. U kunt er echter ook voor kiezen om een berichtje met uw vraag of boodschap achter te laten via het contactformulier; deze vindt u op onze website. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Volg ons

 
 

DNK bouwburo

Bouwbegeleiding: verzeker uzelf van een goede uitvoering in Rotterdam.